četvrtak, 7. siječnja 2016.

Nije o hrani

Evo zasigurno se pitate sto me nema sa ponekim receptom! Vec dva dana se lagano borim sa jet legom ili sa jet necim uglavnom nije ugodno! 
A sto me nema ova dva mjeseca- selidba u Texas !  Dosla  sam u Houston u debeloj jakni i uggsicama kad ono ovdje 22•C! Prava milina, oleanderi u cvatu, ja u dimu!
Nije lako bilo ostavit sve iza sebe moje najmilije, prijatelje, kucicu, auto! Ali eto takav je zivot, mada smo sad prvi put nakon skoro 20 godina prava obitelj!
Muzic dode sa posla, djeca( citaj Lana) skacu po njemu( Luka za sad jedino skace po mozgu, znate vec pubertet), rucak zajedno, drugi tjedan opet pocinjem razvozit u skolu i vrtic! Vau mogu vozit 3 mjeseca sa Hrvatskom vozackom, a onda opet polaganje! Super, kao da ponovo imam 20, vjerovatno cemo Luka i ja zajedno jer ovdje i on moze sa 16! I naravno ovdje vozacka kosta 30$ a kod nas 300 puta vise jer zasto bi bilo jednostavno kad moze bit komplicirano!
Hrana - manje vise koma osim Meksicke- kapa do poda! Voce, povrce i meso super, preradevine koma!
Sva sreca da ima poneka trgovina sa nasim proizvodima, a da ne zaboravim spomenit prosvercala sam 2 glavice kiselog zelja- mama spremila- eto mene ko prava Ogulinka nikud bez zelja pa ni u Ameriku!
Zadnji dani doma koma, toliko je bilo hrane da je sva ona djeta osla kako je i dosla ili ti poznati jo-jo efekt( daj jos-jos sarme).
Kolaca, bakalara, hobotnice, patkica na sve strane a ponajvise u mom trbuscucu koji je postao poveci i sad naravno opet gladovanje, ali se nadam da cu malo izblogati neobjavljenih materijala kad se smjestimo!!!
Imajte se rad i sretni blagdani ! Evo malo mog zivota iz Lovrana!


Kucica okupana snijegom !


Novogodisnji Bg kolaci cupavci i princess.


Hobotnica pod pekom by Rose & Matija!


Moj bakalar na gulas!


Domacice!

Macaronsi!


Kiflice!


Moja ljepotica!


 


2 komentara: